Veilig betalen via IDEAL

Sjaak Alosery - Schilderijen - Klokken

Design Korting Weken  DKW10 

T/m zaterdag 25 november, krijgt u 10% KASSAKORTING op alle design, dus ook op de Klokjes gemaakt bij Alosery Art. In de Gallery verrekenen wij gelijk de korting. In onze webshop kunt u bij betaling de kortingscode DKW10 invullen waarna deze automatisch van het totaalbedrag afgaat.
Ook op de bestellingen geldt deze korting dus een goed plan om nu alvast in te kopen voor de feestdagen.

BIOGRAFIE SJAAK ALOSERY

Sjaak Alosery (Amsterdam 1956) volgde zijn opleiding aan de Grafische school in Amsterdam.

Nadat hij zijn opleiding had voltooid, heeft hij voornamelijk in de grafische industrie gewerkt. In deze periode nam hij een aantal cursussen van meerdere kunstenaars en was verbonden aan een kunstenaars vereniging van voornamelijk autodidacte kunstenaars. 

In 1998 zei hij de grafische industrie vaarwel en trok in bij het atelier van de Almeerse kunstenares en kleurspecialiste Mary Fontaine, hier kreeg hij zijn eigen ruimte waar hij voornamelijk werk in opdracht maakte. 

In 1999 begon Sjaak met de verkoop van kunst van andere kunstenaars in een eigen galerie in Almere-Haven, hiermee was een wens uitgekomen. Eigen werk kwam hierdoor op de achtergrond te staan. Inmiddels weet hij de galerie en zijn werk in opdracht goed te combineren.
Daarnaast kan hij goed aanvoelen wat een klant wil. Bijzondere opdrachten in glaskunst, schilderkunst of relatiegeschenken, een idee wordt een passend ontwerp en kan worden uitgevoerd.

Kunst & Design collectie