Over ons

Sinds 1999 presenteren wij, Sjaak en Marjo Alosery, met veel plezier, kunst en design in onze galerie in Almere Centrum aan onze bezoekers.

Onze motivatie is om kunst te presenteren, zodat de bezoeker kan beleven, zich kan oriënteren, en kijken naar de mogelijkheden.

Verschillende mensen hebben verschillende gevoelens, meningen en smaak. Dit dient gerespecteerd en niet aangepast te worden. Kunst in harmonie met de ruimte van het huis en de persoonlijkheid van de mensen die daar wonen.

We hebben zelf in het begin van onze relatie ook naar de juiste kunst voor ons beiden gezocht. Openstaand voor verschillende kunstvormen en stijlen hebben wij onze eigen en unieke sfeer in ons huis gecreëerd. Bewust en met het hart gekozen.

Helpen zoeken naar het juiste kunstwerk is onze uitdaging en onze voldoening is groot als dat doel bereikt is.

Onze eerste locatie, op de Kerkgracht in Almere-Haven, bedroeg amper 90 m².

Inmiddels zijn we 4 x verhuisd zitten we nu ruim 8 jaar in een prachtig pand van 285m2 in de mooie overdekte Zoetelaarpassage in Almere-Stad.

Deze ruimte hebben we nodig omdat onze kunstcollectie breder is geworden en meer kunst en design aan de collectie is toegevoegd.

Originele schilderijen en glaskunst objecten zijn nog steeds het belangrijkste deel, daarnaast hebben we bijzonder verlichting, handgemaakte design objecten en leuke originele cadeautjes. De lijstenmakerij, waar u doeken kunt laten opspannen, of uw schilderij, grafiek of ander werk, professioneel kan worden ingelijst.

Alosery Art & Design presenteert werk van nationaal en internationaal bekende kunstenaars en designers. Kunst die origineel, authentiek is, gemaakt met traditionele of vernieuwende technieken. Veel van onze kunstenaars en designers zijn al jarenlang aan de galerie verbonden, en tegelijkertijd bij een groot publiek in Nederland en ver daarbuiten bekend. Wij volgen hun ontwikkelingen en presenteren hun werk met enthousiasme in een voortdurend wisselende verkoopexpositie.

Onze collectie bestaat uit glaskunst, schilderijen, grafiek, design-verlichting en design.

Voor al onze kunst en design hanteren wij een tweetal criteria, het werk moet van een goede kwaliteit zijn en voornamelijk gericht op de schoonheid van kunst.

 

Bezoek ons in de galerie in Almere, wij vertellen je graag over de kunstwerken, technieken en mogelijkheden. Haal de kunst in huis, en laat de kunst, jou een uniek en fijn thuisgevoel geven. Mocht je een kunstwerk naar eigen idee willen laten maken, of naar iets speciaals op zoek zijn, kom dan langs of maak een afspraak. Onder het genot van en kopje koffie kunnen wij adviseren met het vinden van de juiste kunstenaar en begeleiden wij, bij een opdracht, het gehele traject.

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten of ontwikkelingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maximaal

1 x per maand.

 

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en ontvangen graag jouw feedback.

 

Schilderijen – Glaskunst – Design verlichting – Giclées – Toegepaste Kunst – Cadeaus – Lijstenmakerij