Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. 

Zijn producten niet in de gallery voorradig, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij Alosery Art & Design betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50 (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de € 50 betaalt u € 6.75 verzendkosten. 

Voor Giclées gelden afwijkende verzendkosten. Deze staan vermeld bij het product in de webshop.

Twee (2) tot veertien (14) werkdagen na ontvangst van de betaling kunt u doorgaans uw bestelling afhalen bij Alosery Art & Design tenzij anders wordt aangegeven, u ontvangt hier tijdig bericht van. Tot het moment van verzending heeft u het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Levering vindt plaats op het moment dat de producten worden aangeboden bij Alosery Art & Design.

Alle intellectuele en industriële eigendomsrechten die op de door Alosery Art geleverde producten rusten, moet u geheel en onvoorwaardelijk respecteren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. 

U heeft 14 dagen om uw product retour te sturen. * U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Alosery Art Gallery zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aloseryart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten op voorwaarde dat het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

* Uitgezonderd ingelijste Giclées. Deze worden op bestelling gemaakt en zijn uitgesloten van retourrecht.