Veilig betalen via IDEAL

Unieke verlichtingen, mond geblazen of 3D geprint en handgemaakt, of gemaakt in opdracht, geheel naar de wens van de klant.

Arno France Lampen

Deze geblazen kristallen verlichting is geplaatst op een transparante kristallen voet met een diameter van 16 cm. In het midden van de voet is een fitting geplaatst die het sculptuur van ca. 68 cm hoog mooi verlicht. Een prachtige sfeerverlichting voor in huis of kantoor.

Ferdi de Bruijn - Licht objecten

Objecten met Led-verlichting met aan 4 zijden beschildering.

Al deze lichtobjecten worden met de hand gemaakt en zijn door hun beschildering uniek.

Hoogte 170 cm.

Incl. afstandsbediening met dimmer

Unicum

Gerard Schoone Lichtdesigner 

 

Led verlichting met lichtkappen van PLA (PolylacticAcid) een milieuvriendelijk en duurzaam product.

PLA is een biologische thermoplast gemaakt van natuurlijke materialen zoals mais of suikerriet en is composteerbaar, dus biologisch afbreekbaar. Bij de verwerking komen geen giftige stoffen vrij en het materiaal is in vrijwel alle RAL-kleuren verkrijgbaar. De lichtkappen worden met een speciale techniek geprint wat leidt tot een organische structuur die voor iedere kap uniek is. 

Geblazen Glazen Lampen

 

Deze mond geblazen glazen lampen geven een zacht en enigszins gekleurd licht dat zich verspreidt door de wit matte basiskleur van de lamp. Dit geeft een zeer sfeervolle gloed aan het interieur. De lampen zijn met de hand gemaakt en staan voor een unieke tekening van kleur op de lamp. De lampen zijn van hoge kwaliteit en leverbaar vier kleuren in twee vormen, een ovaal en een bol vorm.

Kees Kamper 3D Print ontwerper

 

De 3D geprinte Lampenkappen van Kees kamper zijn geprint met de door Kees ontwikkelde INFILL ONLY-methode.

Door deze manier van 3D-printen ontstaan aan de hand van de nieuwe settings ongewone structuren en ook daardoor een unieke uitstraling hebben.