Theo Onnes, Giclée

Mogelijkheden en levertijd:

  • U kunt het werk bestellen op rol, of opgespannen en ingelijst.
  • Het is mogelijk in de Gallery een andere lijst keus te maken, u bestelt dan zonder lijst. 
  • Indien het werk in de galerie aanwezig is kan deze direct uitgeleverd worden.
  • De werken op bestelling hebben een levertijd van maximaal 2 weken.

Er is van Theo Onnes 1werk ook in Art Circle verkrijgbaar. 

Art Circle is gedrukt op een duurzaam drie-laags sandwichpaneel. De kern van deze muurcirkels is van kunststof en de voor en achterzijde zijn voorzien van een dunne laag aluminium. In de kunst- en reproductiewereld staat dit materiaal bekend als Dibond, Alupanel of Alubond.

Dit materiaal is super strak en stabiel. 

Let op: Levertijd van de Art Circle is 2 tot 3 weken.

Theo Onnes (1957) is geboren en getogen in Groningen. Van 1994 tot 1999 studeert hij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Minerva in Groningen. 

Theo werkt figuratief. Landschappen, dieren en de mens zijn geliefde onderwerpen. Hij raakt geïnspireerd door het op het eerste oog zo gewone dagelijkse leven om hem heen. Licht in een sloot, omgeploegd land, zon op de rug van een geit, de vertedering van een pasgeboren kalf, zijn opgroeiende dochters.

Theo wil met zijn schilderijen emotie, ontroering en herkenning opwekken bij de kijker. 
Koeien en geiten staan centraal in zijn werk. Het zijn prachtige lichtdragers en op vele manieren te schilderen. Vaak haalt hij de dieren uit hun natuurlijke omgeving en plaatst ze in een nieuwe, hun vreemde situatie.

Het prachtige Groninger platteland met zijn sloten, dijken en uitgestrektheid is voor Theo een onuitputtelijke inspiratiebron.
Zijn regelmatige verblijf op Schiermonnikoog is een andere bezieling voor hem. Het wad, de Noordzee en de uitgestrekte stranden, zijn terugkerende onderwerpen in zijn werk. Thuis in zijn atelier is het voor hem een uitdaging deze indrukken op het doek weer te geven. Het verrukt hem met verf de specifieke sferen van het Groninger land en het eiland uit te drukken, de zon te laten schijnen en enorme afstanden te suggereren.