Geke Steenmetz - Giclée

Mogelijkheden en levertijd:

  • U kunt het werk bestellen op rol, of opgespannen en ingelijst.
  • Het is mogelijk in de Gallery een andere lijst keus te maken, u bestelt dan zonder lijst. 
  • Indien het werk in de galerie aanwezig is kan deze direct uitgeleverd worden.
  • De werken op bestelling hebben een levertijd van maximaal 2 weken.

Geke is geboren in Barneveld in 1956. In haar vroege jeugd is haar liefde voor dieren en landschap ontstaan. Tekenen deed ze graag, het is daarom ook niet verwonderlijk dat ze koos voor een tekenopleiding. Ze studeerde aan de Grafische School in Utrecht en de Academie voor Kunst en Vormgeving St.-Joost in Breda.

‘Ik schilder de schoonheid van het alledaagse leven. Mijn thema's variëren sterk, afhankelijk van waar mijn belangstelling op dat moment naar uitgaat. Ik houd er niet van me tot één onderwerp te beperken. Ik maak mens- en dier portretten, bloem stillevens en de laatste tijd weer veel landschappen, daar en op dat moment ‘plein-air geschilderd.'
Met mijn buitenezel maak ik een start en schilder enkele uren buiten om de sfeer en de kleuren te ervaren. Doordat het licht snel verandert kan ik het schilderij buiten niet afmaken. Ieder seizoen word ik weer verrast door de schoonheid ervan. Het wisselende licht van de verschillende momenten op een dag inspireert mij. Met de opgedane beleving en ondersteund door de foto's die ik op dat moment maak, maak ik de schilderijen in mijn atelier af.
'Kleur, licht en schaduw, contrasten en ruimte zijn mijn sleutelwoorden.