UAMII, Kaars van olijfwas

UAMII - Kaarsen van Olijfwas

Stralende olijfwas. Een puur en duurzaam restproduct van olijven met oneindig veel potentieel. Deze natuurlijke was is met trots het hoofdbestanddeel van deze kaarsen.

Stralend verantwoord

Een kaars is zonder twijfel een prachtig product. Het heeft de kracht om tot de verbeelding te spreken. Met de grootste eenvoud vind je ze in alle geuren en kleuren overal ter wereld. The sky is the limit, de mogelijkheden zijn eindeloos en guess what… het kan ook nét iets minder belastend voor mens en natuur.

Deze natuurlijke olijf was is met trots het hoofdbestanddeel van deze kaarsen, het kloppend hart van dit verhaal. Olijfstearine is te vinden in de prachtige olijfboomgaarden van Europa. Ben je er al? De zon op je huid, bruisende golven en een Mediterraans briesje op de achtergrond. Eén van de vele gevoelens die deze kaarsen kunnen oproepen.

Adembenemend verfijnd

Jouw moment van rust, genot en puurheid. Met deze collecties in duurzame materialen geven we jou een klein gelukje mee naar huis. Eentje met grote authenticiteit en een toets van design en verfijning.

Want ja, het kan anders. Het kan nét iets meer zijn.

Sfeervolle inspiratie

Collectie

Meer ter inspiratie.......