Veilig betalen via IDEAL

Design - Objecten en Verlichting

Geblazen Glazen Lampen

Deze mond geblazen glazen lampen geven een zacht en enigszins gekleurd licht dat zich verspreidt door de wit matte basiskleur van de lamp. Dit geeft een zeer sfeervolle gloed aan het interieur. De lampen zijn met de hand gemaakt en staan voor een unieke tekening van kleur op de lamp. De lampen zijn van hoge kwaliteit en leverbaar vier kleuren in twee vormen, een ovaal en een bol vorm.

De lampen zijn nooit hetzelfde qua kleurtekening, elk exemplaar is dan ook uniek! Deze glazen lampen zijn tijdloos en passen in vrijwel iedere woonstijl. Voor de lichtbron wordt een energie zuinige ledlamp gebruikt.


Design glaskunst objecten

Objecten, zowel gebruiksvoorwerpen als sierobjecten, die op ambachtelijke wijze met de mond geblazen en hand gemaakt zijn door de kunstenaars.

Werkend in hun ateliers ontwerpen zij en vervaardigen zij de mooiste kunst juweeltjes voor bij u thuis. Tal van ontwerp, studio's en ateliers worden onderhouden door het fabriceren van kunst in meervoud geproduceerd. Door deze werkwijze kunnen kunstenaars voorzien in hun financiële behoefte en kunnen zij de unieke werken maken die nu eenmaal wat langer duren voordat zij over de toonbank gaan. De Collectie Design Glaskunst van Alosery Art Gallery is gegarandeerd hand-made.