Veilig betalen via IDEAL

Design Cadeau's

Objecten, zowel gebruiksvoorwerpen als sierobjecten, die op ambachtelijke wijze met de mond geblazen en hand gemaakt zijn door de kunstenaars.

Werkend in hun ateliers ontwerpen zij en vervaardigen zij de mooiste kunst juweeltjes voor bij u thuis. Tal van ontwerp, studio's en ateliers worden onderhouden door het fabriceren van kunst in meervoud geproduceerd. Door deze werkwijze kunnen kunstenaars voorzien in hun financiële behoefte en kunnen zij de unieke werken maken die nu eenmaal wat langer duren voordat zij over de toonbank gaan. De Collectie Design Glaskunst en Cadeaus van Alosery Art Gallery zijn gegarandeerd hand-made. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een dierbare of gewoon een mooie decoratie voor jezelf wilt, deze objecten zijn een perfecte keuze. 

Design Korting Weken 

DKW10 

8 weken lang, tot zaterdag 25 november, krijgt u een leuke korting op alle design. In de Gallery verrekenen wij gelijk de korting. In onze webshop kunt u bij betaling de kortingscode DKW10 invullen waarna deze automatisch van het totaalbedrag afgaat.
Ook op bestellingen geldt deze korting dus een goed plan om nu alvast in te kopen voor de feestdagen.