Marten Huitsing - Giclée

Mogelijkheden en levertijd:

  • U kunt het werk bestellen op rol, of opgespannen en ingelijst.
  • Het is mogelijk in de Gallery een andere lijst keus te maken, u bestelt dan zonder lijst. 
  • Indien het werk in de galerie aanwezig is kan deze direct uitgeleverd worden.
  • De werken op bestelling hebben een levertijd van maximaal 2 weken.

Marten Huitsing

Opleiding: Na een zeer korte periode van zelfstudie is Marten in 2005 toegelaten tot de Klassieke Academie voor Schilderkunst in Groningen. Hij behoort dan ook tot de eerste lichting van deze academie. Marten Huitsing is in 2010 afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor Schilderkunst in Groningen.
"Als kind heb ik wel een klein beetje getekend, maar, ondanks mijn interesse in schilderen, is het toen niet verder gekomen. Nu is schilderen niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik schilder graag zo natuurgetrouw mogelijk en dat kunnen landschappen, stillevens of mensen zijn. Dit laatste is voor mij de grootste uitdaging."
In de schilderijen van Marten Huitsing herken je de waardering voor het werk van de klassieke grootmeesters. 
Marten heeft les gehad van de volgende docenten: (in chronologische volgorde) Tom Hageman, Xandra Donders, Jan van Loon, Miranda van Gelderen, Riny Bus, Chris Herenius, Ben Rikken, Peter Durieux, Joost Doornik, Eric Bos, Flip Gaasendam, Ralph Douglas, Matthijs Röling, Doriene Kuipers, Juane Xue, Piet Sebens, Herman van Hoogdalem, Henk Helmantel, Rein Pol, Gerrie Wachtmeester. En workshops van o.a. Ed Ubels (fotografie en digitale technieken), Janke de Vries (fotografie), Wim Jonkman (steendruk) en Roy Greve (boetseren).


Kunstenaars Giclée collectie